Kariyer Merkezimiz ile Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezimiz (TAGSEM) İş Birliği ile Düzenlenen “Toplantı ve Zaman Yönetimi” Etkinliği Gerçekleştirildi

Kariyer Merkezimiz ile Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezimiz tarafından, KGTÜ Rektör Danışmanımız Sayın Zuhal Karakoç Dora’nın sunumlarıyla, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Durmuş Tayyar Şen, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Münevver Sökmen, Tarım ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Özkan Sivritepe, Rektör Danışmanımız Prof. Dr. Mevlüt Mülayim, Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürümüz Prof. Dr. Sencer Buzrul, Kariyer Merkezi Yöneticimiz Doç. Dr. Baki Rıza Balcı, akademisyenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştirilen seminerimizde etkin toplantı yönetimi ve zamanın verimli kullanımı konuları ele alındı. Seminerin sonunda, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Durmuş Tayyar Şen tarafından Rektör Danışmanımız Sayın Zuhal Karakoç Dora’ya plaket takdim edilmiştir.